Tutorial How to Doodle (Girl)
Friday, 28 December 2012|| 7 Comments
Hai, Assalamualaikum semua, hari ni munirah nak buat tutorial yang pertama dekat blog ni. Tutorial macam mana nak buat doodle perempuan. Baca di bawah dahulu.

Faham kan ape yang tertulis dalam gambar tu ? So, korang jangan lah meniru okay ? Ramai doodler tak suka orang meniru hasil karya diorang. Setiap doodler tahu kalau ada orang yang meniru hasil karya diorang. Korang kenalah buat mengikut kreativiti sendiri. Faham ? Munirah harap sangat korang faham dengan keadaan ni. Tolonglah jangan meniru okay. Jom mulakan.


p/s : Kalau tak faham, sila comment. Maaf, kualiti tak bagus .

Labels: ,



7 Comments:

Blogger Afifah Hayati said...

nice tuto . thanks sharing.

28 December 2012 at 20:58  
Blogger Iyra Monster said...

Thanks :)

28 December 2012 at 22:18  
Blogger Dae Hyun said...

betul , diralang meniru hasil karya doodler . (Y)

30 December 2012 at 06:40  
Blogger Iyra Monster said...

Hee :D

3 January 2013 at 06:17  
Blogger Afiqah Syazwani said...

pakai photoshop ke ?

26 January 2013 at 22:00  
Blogger Nisha Izlyn said...

sangat hebat doodle yg dibuat oleh kak ira...doodle kak ira comel macam ira comel :D

12 February 2013 at 08:41  
Blogger ♥ Lia Abdillah ♥ said...

Nice!

12 April 2013 at 21:29  

Post a Comment

Sila gunakan bahasa yang baik ye. Bagitau dekat sini kalau awak ada guna apa-apa benda. Kerjasama anda amat dihargai :)



Blog Owner
I'm Munirah and this is my doodle blog. Do not open my page source please. Copyright by me.
ART TRADE
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM
FOLLOW
Let's Chat