Doodle Peserta (31-34)
Thursday, 22 November 2012|| 9 Comments
Assalamualaikum, sebenarnya, Munirah tak sangka pulak boleh terlajak sampai 34 ni, tu yang pelik, sepatutnya munirah ambik sampai 30 je, tapi takpe lah, nanti orang yang join tu terasa pulak bila munirah tak bagi, so, munirah bagi je lah

Ni untuk Cik Misya dan Ezze
 

Ni untuk Eymasu dan Ajlin

Labels: ,



9 Comments:

Blogger Ezze ZieZie said...

Wakakakaka , happynyaa ! Time kasih bebanyak kak !

22 November 2012 at 03:56  
Blogger Iyra Monster said...

Sama-sama :)

22 November 2012 at 03:57  
Blogger eymasu said...

yes..saya suka..saya dapat jugak doodle..(^_^)..time kaseh..saya ambil ye..hehe

22 November 2012 at 07:28  
Blogger Aimi Syahirah said...

Huhu comel2! hehe tq dear!=)

22 November 2012 at 16:41  
Blogger Iyra Monster said...

Welcome, okay ^^

22 November 2012 at 17:23  
Blogger Aimi Syahirah said...

Tq so much dear..:) http://www.aimisyahirah.com/2012/11/doodle-muslimah-pilihan-saya-by-monster.html Cuma actually saya join sebab u mention dalam entry nak 35 orang. Tapi last sekali baru u kata akan mulakan wat doodle bila dah sampai 30 orang. Harap semak betul-betul dahulu before publish some segment okeys.. Takut orang keliru. Ngee. Thanks again darl!^_^

22 November 2012 at 20:42  
Blogger Iyra Monster said...

Okay, maaf, ia salah saya juga ^^

22 November 2012 at 22:02  
Blogger Amer Amirah said...

Kak Munirahh , Buat Lah Lagii :)) Saya Tak Sempat Joingg ,..

22 November 2012 at 23:15  
Blogger Iyra Monster said...

Nanti lah adik, Insya Allah, kalau rajin, kak buat lah :)

24 November 2012 at 16:43  

Post a Comment

Sila gunakan bahasa yang baik ye. Bagitau dekat sini kalau awak ada guna apa-apa benda. Kerjasama anda amat dihargai :)



Blog Owner
I'm Munirah and this is my doodle blog. Do not open my page source please. Copyright by me.
ART TRADE
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM
FOLLOW
Let's Chat