Art Trade with Naimah
Monday, 3 December 2012|| 2 Comments
Hai ! Assalamualaikum, hari ni munirah buat art trade dengan....
Munirah takde idea sebenarnya, tu yang doodle jadi macam ni, harap awak suka. Ni first time munirah buat linework ikot warna baju and etc. Macam tak jadi je kan ? -.-'' By the way, mata tu pon mata TERBARU untuk doodle munirah mulai sekarang sampai munirah dapat idea buat mata jenis lain.
Ni doodle untuk awak.


Ni doodle dari Naimah

Labels:



2 Comments:

Blogger Naimah lalala said...

comel ! :D thanks ! heheh

3 December 2012 at 19:24  
Blogger Iyra Monster said...

Okay, Welcome ^^

3 December 2012 at 20:39  

Post a Comment

Sila gunakan bahasa yang baik ye. Bagitau dekat sini kalau awak ada guna apa-apa benda. Kerjasama anda amat dihargai :)



Blog Owner
I'm Munirah and this is my doodle blog. Do not open my page source please. Copyright by me.
ART TRADE
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM
FOLLOW
Let's Chat