Bosan (Part 2)
Saturday, 15 December 2012|| 2 Comments
Assalamualaikum, Hai . APa khabar ? nampak tajuk tu kan ? Boleh ada part-part pulak -.-'' HAHA XD By the way, ingat lagi tak doodle yang munirah kata munirah nak buat tu ? Maksud munirah, doodle kawan munirah yang sorang lagi. Dah siap dah doodle tu. Nak tengok ? Jengok bawah ni.


Doodle ni tak jadi sangat. Munirah tak pandai nak lukis tudung doodle Turban style tu. Susah gila. Kalau rajin usha lah balik post lama kalau nak tengok gambar dia, atau tengok dekat sini je. Nama dia Syamiza Syahirah Binti Mohd Shamsul. Munirah panggil dia Miza je. Dia comel tau :3 Hehe. Itu sahaja. Tata ^^


2 Comments:

Blogger Dae Hyun said...

comel giloss doodle tu , kreativ and cantik . dah boleh jadi senior doodler ni XD

17 December 2012 at 03:11  
Blogger Iyra Monster said...

Thanks. Senior doodle apanya. Doodle ni pon entah apa-apa. Jadi pon tidak.

17 December 2012 at 05:51  

Post a Comment

Sila gunakan bahasa yang baik ye. Bagitau dekat sini kalau awak ada guna apa-apa benda. Kerjasama anda amat dihargai :)



Blog Owner
I'm Munirah and this is my doodle blog. Do not open my page source please. Copyright by me.
ART TRADE
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM
FOLLOW
Let's Chat