Cita - cita
Wednesday, 9 January 2013|| 12 Comments
Hai, Assalamualaikum semua, ape khabar ? Sihat ? Hehe, lama dah tak update blog ini.
Today i want to tell you about ambition. *English pon tak tahu* Cita-cita ni ada berbagai jenis kan ? Hari isnin (7/1/2013) cikgu SIVIK Munirah suruh lukis gambar yang menunjukkan cita-cita kami satu kelas. Munirah tak pandai nak lukis pakai tangan. Kalau lukis confirm buruk gila ~ So, Munirah bagitau cikgu, nak balik print je. Cikgu tak kesah macam mana pon :3 My friend, suruh Munirah lukis dekat diorang *guna mouse*. Munirah terima je, maklumlah, nak jugak mendoodle untuk kerja sekolah ni ^^ Hehe. Nak tengok tak apa yang Munirah lukis ? Jeng jeng jeng :3






Semua doodle di atas Munirah yang buat. Janganlah ambil okay ? Cita-cita Munirah pon ada di atas. Cuma Munirah malas nak bagitau. Doodle tu pon MALAS jugak nak warnakan. Itu sahaja pada kali ini, Assalamualaikum ^^

p/s : Tempahan doodle akan dibuka tidak lama lagi :3

Labels:



12 Comments:

Blogger munirah :) said...

untunglah cikgu suruh lukis. smalam cikgu akak suruh ckp cita2 dpn klas. lagi tak best. dah la tu , cikgu tanya dh kahwin nnti , anak berapa ? hahaha ;p

9 January 2013 at 07:26  
Blogger Nabihah Ahmad said...

wah kreatif lah kak munirah ni :3 Cita-cita Bieha "Ahli Astronomi".. ngee~~

9 January 2013 at 13:00  
Blogger Wan Namikaze said...

Assalamualaikum Munirah!! Wah! Bestnya Munirah dpt buat doodle untuk kerja sekolah. Dptlah kak Munirah tunjukkan bakat akak kat cikgu2 tu kan. Dan semoge cita2 kita tercapai jua!!

9 January 2013 at 18:38  
Blogger Iyra Monster said...

@munirah :) - Haha, okay lah tu, sebenarnya, munirah malas nak lukis lah :3
@Nabihah Ahmad - AHli astronomi ? Wow ! Semoga berjaya mencapai cita-cita Bieha ^^
@Wan Namikaze - Wa'alaikumussalam, ya, InsyaAllah ^^

9 January 2013 at 22:42  
Blogger Afifah Hayati said...

mana satu cita2 akak ?

10 January 2013 at 04:32  
Blogger Iyra Monster said...

Hehe, biarlah rahsia :D

10 January 2013 at 06:49  
Blogger n a j i h a h z a k a r i a said...

Omo omo , cantiknyee doodle tuu semua . memang kreatif :)

10 January 2013 at 19:50  
Blogger Iyra Monster said...

Thank You :)

10 January 2013 at 22:03  
Blogger Dae Hyun said...

comel jer semua . suke fashion designer tu .

17 January 2013 at 22:21  
Blogger Iyra Monster said...

Terima Kasih :)

18 January 2013 at 06:17  
Blogger Nisha Izlyn said...

This comment has been removed by the author.

12 February 2013 at 02:46  
Blogger Yaa Bunny said...

Mine is Fashion Designer :) Btw Semua cantik ^^

27 April 2013 at 09:26  

Post a Comment

Sila gunakan bahasa yang baik ye. Bagitau dekat sini kalau awak ada guna apa-apa benda. Kerjasama anda amat dihargai :)



Blog Owner
I'm Munirah and this is my doodle blog. Do not open my page source please. Copyright by me.
ART TRADE
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM
FOLLOW
Let's Chat